×

Over ons

Arcos Messen Nederland is onderdeel van Heuvel Horeca.

Horecagroothandel voor restaurants, hotels, cafetaria’s, cateraars en bedrijven

Heuvel Horeca is de horecaleverancier pur sang. Van koffieautomaten tot keukenbenodigdheden. Bij ons slaagt u altijd. In onze webshop heeft u de keuze uit een ruim assortiment.

Stelt u prijs op meer persoonlijk contact? Prima! U bent van harte welkom in onze showroom. Bezoek alleen op afspraak. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur. Wilt u liever op een ander tijdstip? Geen probleem. Laat het ons gewoon even weten. Dat noemen wij nu klantgericht. En daar staan wij voor!

Onze producten

Als totaalleverancier voor de horeca voeren wij een breed assortiment. Heuvel Horeca is leverancier van Leerdam Glas en Maastricht Porselein. Eveneens zijn wij dealer van Kovu, Liebherr, Douwe Egberts, Animo, Nivona, Nescafé, Hendi, Nisbets, Emga, Billiet en Libbey Leerdam.

Wilt uw weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk snel verder in ons uitgebreide webshop.

Niet goed? Geld terug!

Per ongeluk het verkeerde artikel besteld of niet tevreden over uw aankoop? Geen probleem. Heuvel Horeca hanteert het principe: niet goed, geld terug! Zie hiervoor ook onze leveringsvoorwaarden.

Bestellen

Bestellen is snel, simpel en veilig. U kiest de door uw gewenste artikelen en maakt een keuze uit de bestelmogelijkheden. Aansluitend kiest een betaalmogelijkheid. Uw bestelling wordt (mits op voorraad) binnen 3 dagen geleverd. Makkelijk toch?